Alles op gebied van Beauty

Wimperextensions - Lashlift - WenbrauwenWimperextensions in omgeving Leiden


Het zetten van wimperextensions wordt steeds populairder, voornamelijk doordat de naturel-look helemaal terug is van weggeweest. Het dragen van mascara is niet alleen tijdrovend en onhandig (vooral omdat je het er welke avond weer af moet halen, wat je wimpers beschadigt) maar het oogt ook minder natuurlijk. We zien steeds meer vrouwen die kiezen voor de less is more-look, maar dat betekent dus ook minder make-up. Als jij toch volle wimpers wilt hebben maar dan zonder dat je mascara hoeft te dragen kun je in mijn salon wimperextensions in omgeving Leiden laten zetten. Mijn salon is gevestigd in Leiderdorp en gemakkelijk te bereiken. Door mijn uitgebreide ervaring met het plaatsen van wimperextensions en de vele opties die ik je daarin kan bieden loop je altijd met een stralende look weer naar buiten.


Wat kosten wimperextensions in omgeving Leiden?

Als je bij mijn schoonheidssalon in omgeving Leiderdorp wimperextensions wilt laten zetten heb je de keuze uit meerdere opties, met elk hun eigen voordelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘One by one wimperextesions’. Deze worden zoals de naam al doet vermoeden één voor één geplaatst. Dit heeft een heel natuurlijk effect en ziet er erg mooi uit. Een andere methode zijn er de 3D -volume extensions. Als je wilt weten wat het verschil is tussen al deze wimperextensions dan kun je het beste even contact met me opnemen, dan leg ik het je graag uit.


Liever een meer natuurlijke look?

Vind jij wimperextentions niet perse nodig maar wil je wel graag een meer open blik? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor mijn behandeling lash lifting in omgeving Leiden. Daarbij worden geen nepwimpers geplaatst, maar worden jouw eigen wimpers omhoog gekruld. Je ziet er daardoor veel frisser en wakkerder uit, en vrouwen die niet van make-up houden vinden dat al meer dan voldoende. Als je van jezelf blonde wimpers hebt en je wilt nog steeds een wat sprekendere blik dan kan ik je wimpers ook voor je verven, net als je wenkbrauwen overigens. Dit is een hele natuurlijke manier, waar geen nephaartje aan te pas komt, om een frissere en openere blik te krijgen. Het resultaat houdt een week of 6 en is een stuk goedkoper dan het laten zetten van wimperextensions.


 

Bellen +31 (0) 629011019

 

Afspraak maken

E-mailen
Bellen
Instagram