Alles op gebied van Beauty

Wimperextensions - Lashlift - Wenbrauwen

Schoonheidssalon omgeving Leiden

Als je op zoek bent naar een schoonheidssalon in de omgeving Leiden dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn salon is gevestigd aan de Hoge Rijndijk 154, te Leiden (Bi-Fit pand) wat makkelijk te bereiken is. De diensten die ik aanbied in mijn salon hebben betrekking op je wimpers en wenkbrauwen, en daarnaast heb ik nog een hele collectie aan sieraden en mode accessoires die ik tevens verkoop in mijn webshop. De combinatie van deze twee dingen maakt dat ik ontzettend veel plezier in mijn werk heb en mijn schoonheidssalon in omgeving Leiden steeds bekender wordt. 
Schoonheidssalon in omgeving Leiden voor wimperextensions

Wimperextensions laten zetten is een hele makkelijker manier om een meer open blik te krijgen. Veel vrouwen vinden het vaak lastig om elke dag opnieuw mascara op te moeten doen (en ‘s avonds weer te verwijderen) en zijn daarom op zoek naar een natuurlijke manier om vollere wimpers te krijgen. Om die reden bied ik ook wimperextensions in de omgeving Leiden aan in mijn salon. Ik bied 2 soorten wimperextension behandelingen aan in de salon...... Bij de One by One word er 1 haartje aan de natuurlijke wimper gelijmd, welke je wimpers in één klap een stuk voller maken. Bij de 3D/Volume behandeling worden er 3 of meer ultradunne haartjes gelijmd op de natuurlijke wimper en krijg je een mooie vollere en glamour look. Het dragen van mascara is dan niet meer nodig, wat je veel tijd bespaart elke ochtend en avond. In mijn schoonheidssalon in omgeving Leiden maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit haartjes en lijm, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

Liever je wimpers laten liften?

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je van jezelf al best volle wimpers hebt maar je deze te recht vindt. Dan is het goed om te weten dat je je wimpers (net als de haren op je hoofd) ook kunt krullen. En ook voor deze zogeheten lash lifting in omgeving Leiden kun je bij mijn schoonheidssalon terecht. Zowel lash lifting als het plaatsen van wimperextensions heeft een mooi effect. Dit is echt perfect voor de vrouw die geen zin heeft om elke dag make-up te dragen en graag wakker wordt met perfecte wimpers zonder er iets voor te hoeven doen.

Wenkbrauwen verven in Leiden

In mijn beauty salon in Leiden kun je niet alleen terecht voor mijn handgemaakte sieraden en het liften of vullen met extensions van wimpers, maar ook voor het epileren en verven van je wenkbrauwen. Deze zijn namelijk net zo belangrijk voor je blik als je wimpers. Veel vrouwen kiezen dan ook vaak voor een combinatiebehandeling voor zowel wimpers als wenkbrauwen. 


Bellen +31 (0) 629011019


Afspraak maken

E-mailen
Bellen
Instagram