Alles op gebied van Beauty, Sieraden en andere mode accessoires

 Acties // Aanbiedingen // News


Beste klanten! 

Ook bij Beauty & Lifestyle by Shir volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM en het ANBOS (de overkoepelde brancheorganisatie van schoonheidsspecialisten) op, waarbij ook ik helaas mijn deuren voorlopig moet sluiten. Hierdoor komen alle afspraken tot en met 6 april te vervallen. 

Ik doe dit met pijn in mijn hart en excuses voor het ongemak, maar dit is overmacht en heb ik niet in de hand. Het is voor mij als ZZP’er erg vervelend, vooral financieel maar de veiligheid van mijn klanten, mijn gezin en mijn  naasten zijn voor mij heel belangrijk. 

Voor het maken van een afspraak voor na 6 april kan je hiervoor dan de boekingslink: https://BeautyLifestylebyShir.boekingapp.nl  gebruiken.  

Mocht dit niet lukken geef me dan even een belletje of appje en dan kunnen we samen kijken naar nieuwe data.  
Veel van jullie hebben gelukkig al afspraken staan tot aan de vakantieperiode die kunnen gewoon blijven staan of moet hier en daar een klein beetje aangepast worden. 

Dan hoop ik jullie allemaal natuurlijk weer te mogen ontvangen na 6 april voor prachtige wimpers, wenkbrauwen en nieuwe behandelingen die ik op de planning heb staan en waar ik ontzettend veel zin in heb. Nogmaals excuses hiervoor, maar op dit moment is het helaas niet anders. 

Stay Healthy!

Liefs 💋
Shirley
😊 

https://BeautyLifestylebyShir.boekingapp.nl

 


E-mailen
Bellen
Instagram